Urmărirea interviului de angajare

Urmărirea interviurilor de angajare

Cea mai bună metodă de urmărire a interviurilor de angajare este să trimiteți un e-mail. Indiferent dacă aveți un e-mail scurt sau lung, asigurați-vă că vă exprimați recunoștința pentru timpul acordat de intervievator. Menționați cât de mult v-a plăcut interviul și reiterați-vă interesul pentru postul respectiv. E-mailul de urmărire trebuie să se încheie cu o mulțumire călduroasă.

Candidații care continuă să vorbească cu angajatorii după interviurile de angajare au mai multe șanse de succes, deoarece angajatorii vor fi atenți la feedback-ul primit la interviuri.

Publicitate

Cel mai bun mod de a continua după un interviu de angajare este să anunțați compania angajatoare că sunteți interesat(ă) de un viitor post în cadrul acesteia.

Un e-mail de urmărire a interviului de angajare este un e-mail pe care un candidat la un loc de muncă îl trimite unui angajator imediat după un interviu de angajare. Aceste e-mailuri ar trebui să reprezinte o ultimă șansă pentru candidați de a arăta managerului de angajare de ce ar trebui să fie selectați pentru postul respectiv. E-mailul de follow-up nu este menit să fie un discurs de vânzare, ci mai degrabă o modalitate prin care candidații să mulțumească organizației de angajare pentru timpul acordat.

Atunci când trimiteți un e-mail după un interviu de angajare, fiți întotdeauna profesionist și încrezător, nu lăudăros și prea elaborat. Așadar, asigurați-vă că sunteți politicos și empatic, dar nu fiți insistent. Pentru a fi politicos, prezentați-vă și menționați ceva ce ați discutat în timpul interviului. Asigurați-vă că evidențiați aspectele pozitive ale conversației. De asemenea, nu uitați să mulțumiți angajatorului pentru timpul acordat.

Cu toate acestea, nu mergeți prea departe cu conținutul e-mailului dumneavoastră. Un e-mail de follow-up scurt și îngrijit va crește șansele ca angajatorul să ia în considerare cererea dumneavoastră de angajare.

Candidații care dau curs contactelor cu angajatorii au mai multe șanse de reușită, deoarece aceștia vor fi atenți la feedback-ul primit la interviuri. Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți șansele.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje