LinkedIn ce să scrie?

Ce să scrii pe profilul tău de LinkedIn?

S-ar putea să vă întrebați ce trebuie să scrieți în profilul dvs. de LinkedIn. Puteți include câteva tipuri diferite de informații, cum ar fi un obiectiv profesional sau experiența dumneavoastră de muncă. Cu toate acestea, nu ar trebui să repetați ceea ce se află deja în CV-ul dumneavoastră. În schimb, folosiți rezumatul pentru a vă evidenția cele mai bune calități. Ori de câte ori este posibil, includeți dovezi ale competențelor dumneavoastră. Asigurați-vă că informațiile pe care le includeți sunt unice și vă evidențiază abilitățile și realizările.

Dacă pregătiți o candidatură pentru un loc de muncă, este întotdeauna o idee bună să includeți în CV-ul dumneavoastră un link către profilul dumneavoastră de LinkedIn.

Publicitate

Nu este suficient să vă menționați pur și simplu titlul postului, ci trebuie să vă arătați experiența. Ar trebui să aveți informații despre locul de muncă anterior și actual. În plus, ar trebui să vă precizați calificările. Declarându-vă calificările, puteți avea acces la noi oportunități.

Pe lângă faptul că scrieți despre experiența dumneavoastră, puteți include și o fotografie cu dumneavoastră. Deși nu este obligatorie, aceasta va contribui la atractivitatea generală a profilului dumneavoastră. Este o idee bună să alegeți un headshot profesional și o fotografie relevantă. Puteți folosi o imagine mai relaxată sau mai apropiată. Asigurați-vă că vă folosiți numele complet. Potențialilor angajatori le va fi mai ușor să vă găsească profilul dacă vă caută numele. În cele din urmă, nu uitați să scrieți o notă personală în profilul dvs. de LinkedIn.

În timp ce vă scrieți profilul LinkedIn, nu uitați să îl actualizați în mod regulat. Apoi puteți începe să scrieți un rezumat al experienței de muncă și al realizărilor dumneavoastră. Nu vă faceți griji dacă nu vă simțiți confortabil să scrieți despre dvs., deoarece puteți oricând să vă schimbați biografia mai târziu, dacă simțiți că nu este la înălțime.

În cazul în care candidați pentru un loc de muncă, este întotdeauna o idee bună să includeți în CV-ul dumneavoastră un link către profilul dumneavoastră de LinkedIn.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje