Întrebări de interviu de angajare pentru angajator

Întrebări pe care să le pui angajatorului în timpul interviului de angajare

Dacă nu ați mai fost niciodată la un interviu pentru un loc de muncă, este posibil să aveți emoții și să fiți neliniștit. Poate vă întrebați dacă aceasta este situația potrivită pentru dumneavoastră. Este important să emanați întotdeauna încredere și să aveți întrebări pregătite pentru angajator atunci când mergeți la un interviu de angajare.

Întrebările arată angajatorului că sunteți interesat de locul de muncă.

Pregătiți-vă întrebările

Primul pas pentru a vă spori încrederea în sine atunci când vine vorba de interviurile de angajare este să vă pregătiți corespunzător pentru interviu. Una dintre cele mai bune modalități de a vă pregăti pentru un viitor interviu cu o anumită companie este să evitați întrebările irelevante în timpul primului interviu. Dacă vă pregătiți o listă lungă de întrebări bune pentru intervievator, veți obține informații valoroase despre postul respectiv și puteți face o impresie foarte bună managerului care face angajarea dacă puneți întrebări bune. Fiți simpli și nu puneți prea multe întrebări generale. Concentrează-te să pui întrebări care au legătură cu rolul postului pentru care candidezi.

Al doilea pas pentru a vă spori încrederea înainte de interviu este să vă antrenați bine pentru următorul interviu. Ar trebui să vă faceți o idee despre cum să vă poziționați și cum să răspundeți la întrebările intervievatorilor. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care vi se cere să efectuați un screening telefonic. Trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu intervievatorul și cu ceea ce face compania. Dacă nu ați mai participat niciodată la o preselecție telefonică, luați în considerare posibilitatea de a cere feedback de la intervievator cu privire la performanța dumneavoastră.

La întrebările de interviu care vă cer opinia sau la care trebuie să răspundeți imediat trebuie să răspundeți imediat. Rețineți că astfel de întrebări din timpul procesului de angajare sunt adesea menite să vă evalueze personalitatea. O atitudine bună și o perspectivă pozitivă vă pot ajuta, de asemenea, să fiți angajat.

Alte întrebări pentru angajatori

Alte întrebări pe care le puteți adresa angajatorului pot fi despre așteptările salariale, beneficiile oferite și alte avantaje. Aceste întrebări au scopul de a vă stabili competențele și abilitățile și de a arăta angajatorului că sunteți dispus să lucrați pentru compania sa.

Este important să scrieți cele mai importante lucruri pe care doriți să le întrebați angajatorul înainte de întâlnire. Astfel, vă va fi mai ușor să vă amintiți lucrurile importante pe care trebuie să le întrebați.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când puneți întrebări este că acest lucru arată angajatorului că sunteți interesat de locul de muncă. Dacă nu puneți întrebări, managerul de recrutare poate presupune că nu sunteți serios în privința angajării în compania sa. De asemenea, adresarea de întrebări le poate arăta că sunteți calificat în ceea ce privește postul pentru care candidați. Prin urmare, dacă puneți întrebări, arătați că sunteți încrezător în capacitatea dumneavoastră de a face treaba.

Pentru a obține câteva întrebări excelente pentru interviul de angajare pe care să le adresați angajatorilor, găsiți întrebări care să le arate acestora cât de calificat și experimentat sunteți pentru postul respectiv. Întotdeauna asigurați-vă că puneți întrebări despre ceea ce se așteaptă de la dumneavoastră și la ce vă puteți aștepta de la postul pentru care susțineți interviul.

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje