Interviu de angajare cu ce pot contribui?

Întrebări pentru un interviu de angajare „Cu ce pot contribui?”

În timpul unui interviu de angajare, întrebarea „Ce pot aduce eu la masă?”. pentru companie poate fi solicitată. O modalitate bună de a răspunde este de a vă evidenția realizările din trecut și de a sublinia modul în care puteți răspunde nevoilor lor. Este util să cunoașteți provocările și prioritățile companiei înainte de interviu. În timpul răspunsului, asigurați-vă că îi arătați angajatorului de ce sunteți potrivit pentru postul respectiv.

Pentru a vă vinde unui potențial angajator, trebuie să arătați că sunteți dispus să depuneți orele și efortul necesar pentru a reuși în postul respectiv.

Angajatorul vrea să știe cum puteți adăuga valoare companiei. O modalitate bună de a demonstra acest lucru este de a oferi exemple concrete. Dacă nu puteți oferi un exemplu concret, puteți folosi o statistică de la un post anterior pentru a ilustra modul în care ați contribuit la un anumit proiect. Ori de câte ori este posibil, includeți cifre care să arate valoarea dumneavoastră pentru companie.

Publicitate

Cu ce pot contribui?

Această întrebare dă naștere adesea la două răspunsuri: ce știu despre companie și cu ce pot contribui? Aveți abilități și experiență. Dar cum faci asta când ți se cere să explici experiența ta anterioară?

Răspunsul nu este la fel de simplu ca și cum ai spune: „Mă pricep să analizez problemele”. Aceasta necesită articularea unui set specific de competențe care vă fac un atu într-un anumit loc de muncă. Acest proces necesită o autoexaminare și o reflecție asupra valorilor, experiențelor și abilităților dumneavoastră.

Un răspuns creativ îl va impresiona pe angajator. Încercați să vă gândiți la cultura companiei și la tipul de muncă pe care o desfășoară. Luați în considerare punctele dumneavoastră forte și modul în care puteți contribui la acest mediu. Cel mai bine este să nu faceți ca această întrebare despre calitățile dumneavoastră personale să sune ca o laudă. În schimb, dați exemple care arată cum puteți avea un impact pozitiv asupra companiei. Includerea câtorva exemple este o modalitate excelentă de a răspunde la întrebarea „cu ce pot contribui” la un interviu de angajare.

Exemple pentru interviul de angajare

# 1

De exemplu, dacă ați fi intervievat pentru un loc de muncă ca reprezentant al serviciului clienți, ce puteți aduce companiei ca potențial angajat? În calitate de reprezentant al serviciului de relații cu clienții, este posibil să aveți un mod special de a comunica și de a interacționa cu aceștia. Aceste modalități pot fi eficiente și utile în anumite situații.

# 2

Punctul dumneavoastră de vânzare poate fi, de asemenea, cât de multă muncă sunteți dispus să depuneți în cariera dumneavoastră. Pentru a vă vinde unui potențial angajator, trebuie să arătați că sunteți dispus să depuneți orele și efortul necesar pentru a reuși în postul respectiv.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje