Interviu de angajare confirmări

Utilizarea afirmațiilor pozitive pentru a răspunde la interviurile de angajare

Ce sunt mai exact afirmațiile pentru un interviu de angajare? Cum sunt utilizate și, cel mai important, de ce sunt importante? Înainte de a intra în ghidul afirmațiilor pentru interviul de angajare, să începem prin a vedea ce este de fapt o afirmație.

Așadar, dacă vrei să obții jobul visat, poți folosi afirmațiile pozitive pentru a-ți spori încrederea.

Publicitate

Ce este o confirmare pentru un interviu de angajare?

O afirmație este, în principiu, un mesaj sau un gând pozitiv pe care îl folosiți pentru a combate gândurile intruzive sau negative din viața de zi cu zi. Poate fi o afirmație zilnică sau le puteți folosi doar la interviurile de angajare. Ideea este că, imediat ce auziți sau spuneți un gând negativ, mintea voastră conștientă se repornește și se gândește la o altă afirmație pozitivă. Această reacție continuă în mintea ta subconștientă o face să creadă afirmația și ea devine reală pentru subconștientul tău.

Cum se folosesc afirmațiile?

Deci, acum știm ce este o afirmație pentru un interviu de angajare, dar cum sunt folosite? Aceasta este o întrebare bună. Pentru început, doriți să fiți cât mai încrezător posibil atunci când vorbiți cu un potențial angajator. Asta nu înseamnă că ar trebui să te lauzi vreodată cu realizările tale, dar înseamnă că ar trebui să te antrenezi să fii cât mai încrezător în toate situațiile. Dacă nu exersezi să fii încrezător la locul de muncă, nu vei fi angajat, indiferent de ceea ce faci. Dacă vă exersați încrederea în sine la locul de muncă, veți obține jobul visat.

De ce sunt ele importante?

După ce ați găsit câteva afirmații pozitive pentru un loc de muncă, exersați-le cu voce tare. În acest fel, le vei interioriza și le vei crede. La fel ca în orice altceva, dacă nu crezi în ceva, nu vei putea să îl manifești în viața ta. Amintiți-vă că afirmațiile nu sunt magice. Ele sunt pur și simplu instrumente cu ajutorul cărora vă puteți accesa subconștientul și puteți face schimbări pozitive în viața dumneavoastră.

Unii oameni consideră că a avea afirmații pozitive este o prostie sau că arată o lipsă de inteligență. Nici una, nici alta nu este adevărată. De fapt, studiile au arătat că, dacă ești încrezător și dacă știi că ai abilități bune, aceste afirmații pozitive te vor ajuta să obții acel loc de muncă. Angajatorii preferă, de fapt, candidații care sunt încrezători și care au încredere în ei!

Așadar, dacă doriți să obțineți jobul visat, folosiți afirmații pozitive pentru a vă spori încrederea. Nu uitați că trebuie să credeți că aveți calitățile, competențele și abilitățile necesare pentru postul respectiv.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje