Interviu de angajare ce te motivează?

Întrebări pentru interviul de angajare: „Ce te motivează?”

Una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să le pregătești pentru interviul de angajare este: „Ce te motivează?”. Este un fel de întrebare deschisă, deoarece îi cere candidatului să se gândească atât la pasiunile sale, cât și la motivul pentru care postul pentru care susține interviul se aliniază îndeaproape cu acestea.

Motivațiile pentru care candidați la un loc de muncă trebuie să fie în concordanță cu abilitățile, talentele, interesele și pasiunile dumneavoastră.

Publicitate

Găsește-ți motivația

Pe măsură ce angajatorul caută candidatul potrivit, răspunsul la aceste întrebări îl poate ajuta pe candidat să își definească răspunsul către angajator. Cu cât puteți răspunde mai mult cu onestitate și sinceritate, cu atât mai bine vă veți descurca în timpul interviului. Iată câteva întrebări care vă pot ajuta să vă înțelegeți mai bine motivația.

Ce vă motivează?

Fiecare individ este unic, iar munca pe care o face reprezintă chemarea sa unică. Prin urmare, răspunsul fiecărei persoane la această întrebare va fi unic și nu ar trebui să fie unic pentru toți.

De ce vrei să faci acest lucru?

Motivațiile pentru care candidați la un loc de muncă ar trebui să fie în concordanță cu abilitățile, talentele, interesele și pasiunile dumneavoastră.

Care sunt motivațiile mele?

Răspunsul la întrebarea de interviu ar trebui să enumere cele mai convingătoare motivații pentru a aplica pentru un loc de muncă. Această listă vă va ajuta să elaborați o „biblie” motivațională care să vă ghideze în atingerea cu succes a obiectivelor dumneavoastră. De asemenea, va fi o resursă constantă pentru dvs. în timp ce căutați noi locuri de muncă și vă poziționați pentru a le obține.

Deci, ce te motivează?

Fiecare dintre valorile tale de bază poate fi forța motrice din spatele acțiunilor tale. Este posibil să fiți motivat de nevoia de apartenență, de a avea obiective clare, de a vă simți împlinit, de a fi înțeles, de a fi apreciat sau de a vă bucura să lucrați cu ceilalți.

Cum poți ști ce te motivează?

Faceți o listă cu toate lucrurile pe care le găsiți și care vă fac fericiți. După ce ați enumerat numeroasele aspecte ale vieții dumneavoastră care vă satisfac cel mai mult, singurul pas rămas este să vă dați seama cum să faceți ca aceste lucruri să devină mai importante pentru dumneavoastră.

Totuși, pentru a rămâne foarte motivat, trebuie să vă echilibrați întotdeauna dorința de a face ceea ce este important pentru dumneavoastră cu dorința de a face ceea ce vă ajută să vă atingeți obiectivele.

Una dintre cele mai eficiente întrebări pe care ți le poți pune este: „Ce îmi place să fac?” Dacă îți iubești pasiunile de bază, vei fi inspirat de ceea ce te motivează cel mai mult. Important este să continuați să vă folosiți motivațiile de bază ca ghid atunci când luați decizii cu privire la ceea ce trebuie să faceți în continuare și, cel mai important, cum să vă atingeți obiectivele.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje