Interviu de angajare ce întreabă ei?

Ce te întreabă la interviul de angajare?

Dacă vrei să te pregătești bine pentru interviul de angajare, poți să te pregătești pentru ceea ce ți se cere. Una dintre cele mai bune pregătiri pe care le puteți face este ce să spuneți pentru a vă justifica experiența de muncă anterioară și pregătirea educațională.

Răspundeți inteligent și concentrați-vă asupra rolului și companiei pentru care candidați.

Publicitate

Ce te întreabă la interviul de angajare? O întrebare frecventă este dacă veți rămâne pe termen lung. Dar nu vă faceți griji: intervievatorul nu caută un răspuns perfect. În schimb, el va dori să vadă dacă veți putea lucra cu cultura și valorile companiei. Răspundeți inteligent și concentrați-vă asupra rolului și companiei pentru care candidați. Nu uitați să reiterați modul în care postul se aliniază cu obiectivele dumneavoastră pe termen lung.

Prima întrebare se referă la obiectivele dumneavoastră profesionale. Nu fiți prea personal în răspunsuri și nu vorbiți despre problemele pe care le-ați avut cu fostul angajator. Nu vă faceți de râs fostul angajator. Nu menționați șefii dificili, colegii dificili sau alte probleme. Păstrați-vă răspunsurile pentru dumneavoastră. Încercați să vă formulați răspunsurile în funcție de punctele forte și abilitățile dumneavoastră. De asemenea, puteți da exemple de muncă legate de companie.

Atunci când intervievatorii vă întreabă despre obiectivele profesionale, vor să afle care sunt obiectivele dumneavoastră. Spuneți-le de ce această poziție este potrivită pentru ei, dar evitați să vorbiți despre trecut. Nu menționați șeful dificil pe care l-ați avut sau problemele cu colegii. Nu vorbiți de rău nici despre actualul angajator. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, nu vorbiți despre ultimul loc de muncă. Intervievatorul va dori să știe dacă sunteți deschis la provocări și la învățarea de noi sarcini.

Întrebări

Dacă sunteți îngrijorat de ceea ce ar putea căuta, ar trebui să vă pregătiți pentru întrebările angajatorului. Mai jos este un exemplu:

De ce ar trebui să vă angajăm?

Întrebarea pe care probabil că v-o vor pune la un interviu este „de ce ar trebui să vă angajeze?”. Răspunsul la această întrebare va determina dacă veți obține postul. Trebuie să convingeți angajatorul că sunteți cel mai bun candidat pentru postul respectiv. Angajatorul vă va evalua în funcție de o serie de factori, inclusiv, dar fără a se limita la, calificările, competențele, calitățile personale și experiența dumneavoastră.

Întrebați chiar dumneavoastră compania

În cele din urmă, întrebați chiar dumneavoastră compania. De exemplu, dacă îi întrebați ce își doresc de la un potențial angajat, puteți să le spuneți că sunteți foarte interesat de postul respectiv. Prin urmare, ar trebui să faceți un efort pentru a-i face cunoscut angajatorului că sunteți interesat de postul respectiv și că sunteți dornic să aflați mai multe despre companie.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje