Interviu de angajare anxietate

Pași simpli pentru a depăși stresul și anxietatea la un interviu de angajare!

Cei mai mulți oameni merg la un interviu de angajare cu o anxietate terifiantă. Acest lucru se datorează adesea întrebărilor care le sunt adresate. Majoritatea candidaților la un loc de muncă au o idee foarte vagă sau chiar deloc despre ce sunt aceste întrebări și majoritatea nici măcar nu vin cu răspunsuri. Interviurile de angajare pun mult stres asupra individului, iar pentru cei care se confruntă cu anxietatea de la interviu, aceasta poate fi un factor determinant în obținerea sau nu a ofertei primite. Dacă vă simțiți neliniștit înainte de interviurile de angajare, ar trebui să știți câteva modalități de a vă combate temerile.

Odată ce știi de ce te simți nervos înainte de un interviu de angajare, poți încerca să elimini gândurile negative despre acest subiect.

Publicitate

1 pas împotriva anxietății pentru interviul de angajare

Primul mod de a face față anxietății la interviurile de angajare este să înveți tehnicile de respirație potrivite. Intervievatorii sunt instruiți să pună întrebări într-un mod care să îi facă să se simtă confortabil. Atunci când o persoană are o bună tehnică de respirație, își va putea relaxa corpul și mintea înainte de a începe interviul. Unii oameni spun că îi ajută să se simtă relaxați dacă fac exercițiul „unu-doi-trei” în timp ce respiră adânc.

2 pași împotriva anxietății la interviul de angajare

O altă modalitate eficientă de a combate emoțiile dinaintea interviului este pregătirea mentală. Este important să știți ce întrebări vi se vor pune pentru a fi pregătiți din punct de vedere mental. Mulți oameni cred că a fi nervos înseamnă un singur lucru, dar acest lucru poate însemna lucruri complet diferite pentru persoane diferite. Dacă știi că ți se va pune o întrebare, sunt șanse să te simți extrem de nervos, dar toată lumea are tendința de a fi nervoasă în anumite situații. Trebuie să înveți cum să controlezi și să eviți emoțiile în timpul unui interviu de angajare.

Alți înțelepți

De asemenea, vă puteți face timp pentru a afla de ce sunteți atât de nervos înainte de un interviu de angajare. Uneori, o persoană este atât de nervoasă din cauza eșecurilor din trecut. Alții pot deveni anxioși pentru că nu știu cum să răspundă la o întrebare. Aceste tipuri de întrebări pot fi tratate eficient și cu succes dacă știți de ce sunteți atât de neliniștit. Cu ajutorul acestor informații, vă puteți depăși cu ușurință anxietatea înainte de un interviu de angajare.

Odată ce știi de ce te simți anxios înainte de un interviu de angajare, poți încerca să elimini gândurile negative despre acest subiect. Gândurile negative nu fac decât să vă facă mai nervoși și chiar să vă blocheze în timpul interviului. Trebuie să vă concentrați asupra aspectelor pozitive și să încercați să eliminați gândurile negative despre această oportunitate. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o impresie pozitivă despre companie și vă va da mai multă încredere atunci când vorbiți cu intervievatorul.

O altă modalitate bună de a combate nervozitatea și anxietatea este să folosești meditația mindfulness. Atenția vă permite să vă concentrați asupra momentului prezent și să deveniți conștient de ceea ce se întâmplă exact în corpul dumneavoastră. Învățând să practicați mindfulness în timp ce vă pregătiți pentru un interviu de angajare, veți descoperi că vă veți simți mai relaxat și mai încrezător pe parcursul interviului și veți putea chiar să evitați orice întrebare ciudată sau incomodă pe care v-o poate adresa intervievatorul.

Puteți începe să vă simțiți mai bine în ceea ce vă privește și să vă simțiți mai bine în legătură cu oportunitatea, practicând exerciții de mindfulness. Acestea vă vor ajuta să vă controlați emoțiile și nivelul de stres, ceea ce vă va permite să vă gestionați mai bine anxietatea de la interviul de angajare.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje