CV ca servitor

CV-ul ca servitor

Un CV ca servitor trebuie să fie atractiv pentru cititor. Trebuie să fie scurt, la obiect și ușor de citit. Acesta trebuie să conțină toate informațiile relevante. Enumerați-vă locurile de muncă în ordine cronologică inversă, de la cel mai recent la cel mai vechi. Formatul trebuie să reflecte experiența dumneavoastră în industria ospitalității. De asemenea, ar trebui să demonstreze abilitățile dumneavoastră excelente de servire a clienților și dorința de a îmbunătăți experiența clienților. CV-ul dumneavoastră ar trebui să prezinte aceste competențe.

Un CV solid include atât abilități soft, cât și hard skills. Este posibil să aveți experiență în relația cu clienții, în special cu cei care sunt frustrați sau se plâng. Într-un loc de muncă de ospătăriță, competențele transversale sunt importante. De exemplu, puteți include experiența dumneavoastră în domeniul serviciilor pentru clienți și al muncii în echipă sau în ajutorarea colegilor, ceea ce vă va oferi un avantaj față de alți candidați.

Atunci când scrieți un CV de ospătar, evidențiați abilitățile dvs. transversale.

Publicitate

În industria restaurantelor, experiența profesională este mai importantă decât educația formală. Dacă ați lucrat ca barista și candidați pentru un post de chelner sau chelneriță, adaptați-vă sarcinile de serviciu pentru a corespunde cerințelor postului. În secțiunea următoare, enumerați competențele pe care le-ați dobândit și rolul pe care l-ați deținut. În secțiunea următoare, enumerați experiența dumneavoastră relevantă.

CV-ul ar trebui să evidențieze experiența dumneavoastră în domeniu și ceea ce ați învățat în timp ce ați lucrat acolo. Includeți durata corectă a angajării dvs. anterioare și precizați detaliile sarcinilor dvs. Subliniați faptul că ați fost un membru valoros al echipei și că ați lucrat din greu pentru a satisface clienții. Competențele dumneavoastră trebuie să fie relevante și demonstrate.

Atunci când scrieți un CV de ospătar, evidențiați abilitățile dvs. transversale. Este posibil ca unele persoane să nu-și dea seama că au aceste aptitudini, așa că este important să le includeți în CV-ul dumneavoastră. CV-ul trebuie să fie concis, dar trebuie să prezinte calitățile dumneavoastră personale și profesionale.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje