Cum să scrieți o cerere de angajare bună

Cum să scrieți o aplicație bună

Atunci când candidați pentru un loc de muncă, trebuie să scrieți o declarație personală. În această secțiune, trebuie să vă prezentați la postul respectiv. De asemenea, ar trebui să explicați de ce sunteți interesat de acest loc de muncă. Este esențial ca cererea dumneavoastră să fie unică și atractivă. Declarația dumneavoastră personală vă va ajuta să vă evidențiați din mulțime. Iată cum se scrie o cerere bună.

Este important să vă evidențiați abilitățile și să subliniați motivația dumneavoastră pentru acest post.

Publicitate

Găsiți-vă motivația pentru acest loc de muncă

Atunci când aplici pentru un loc de muncă, trebuie să fii pasionat de postul respectiv. Încercați să arătați că aveți motivația necesară pentru a face acest lucru. Acest lucru este crucial pentru interviul dumneavoastră. Este important să vă evidențiați abilitățile și să subliniați motivația dumneavoastră pentru acest loc de muncă. Angajatorul vă va găsi mai atractiv dacă sunteți pasionat de locul de muncă și aveți abilitățile necesare pentru a-l face.

Faceți o bună introducere

Există mai multe sfaturi pentru a scrie o scrisoare de intenție care să îl facă pe managerul care face angajarea să vă remarce. Primul pas este să vă puneți numele în titlul scrisorii. Nu este necesar să folosiți tradiționalul „Către cine este interesat”, dar ar trebui să încercați să folosiți numele complet al managerului de angajare. De asemenea, puteți verifica site-ul web al companiei sau Linkedin pentru a găsi informațiile de contact ale managerului care face angajările. Apoi, puteți folosi un titlu generic pentru scrisoarea de intenție, cum ar fi „Stimate domnule director de departament” sau ceva similar.

Arată-ți abilitățile

Atunci când candidați pentru un loc de muncă, ar trebui să evitați să scrieți prea multe propoziții goale. Evitați să folosiți prea multe cuvinte abstracte, care sunt greu de înțeles și creează distanță. În schimb, folosiți exemple concrete pentru a vă arăta experiența și de ce sunteți candidatul ideal pentru acest post. Ar trebui să încercați să vă scrieți cererea într-un mod direct, dar nu uitați că ar putea dura mai mult decât credeți.

Utilizați cuvinte cheie

O bună cerere de angajare va atrage atenția cititorului prin folosirea unor fraze cheie care să arate calificările dumneavoastră. Angajatorii au tendința de a se concentra asupra aplicațiilor care au cele mai multe cuvinte cheie. Acest lucru va garanta că aplicația dumneavoastră va fi observată de persoanele potrivite. Prin urmare, asigurați-vă că aveți o declarație de deschidere puternică. Acest lucru va asigura că aplicația dvs. este lizibilă și se evidențiază. O declarație de deschidere puternică îl va face pe angajator să dorească să vă angajeze.

Nu uitați să vă verificați ortografia și gramatica

Atunci când scrieți o cerere, asigurați-vă că ortografia și gramatica sunt corecte. Aceste două lucruri vă pot strica prima impresie, așa că asigurați-vă că vă verificați ortografia și gramatica înainte de a trimite articolul. Întotdeauna este o idee bună să cereți unui prieten să vă citească cererea. Dacă toate celelalte eșuează, cititorul va fi mai probabil să treacă cu vederea cererea dumneavoastră.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje