Competențe CV – cum să le scrieți

Cum să scrieți competențele în CV-ul dumneavoastră

Atunci când redactați un CV, trebuie să vă identificați competențele. Verificați descrierea postului pentru a vedea ce cuvinte cheie sunt enumerate. Apoi folosiți aceste cuvinte pentru a vă descrie abilitățile și expertiza.

Atunci când redactați un CV de competențe, asigurați-vă că includeți combinația potrivită de competențe și experiență.

Publicitate

Prezentare generală a competențelor dumneavoastră

După ce v-ați identificat competențele, le puteți enumera. Acest lucru va face ca CV-ul dumneavoastră să fie mai impresionant pentru potențialul angajator. În acest fel, vă puteți adapta CV-ul pentru a se potrivi diferitelor roluri de muncă. Pe lângă faptul că va da un aspect plăcut CV-ului dumneavoastră, va arăta cât de multe știți și de ce sunteți capabil să faceți. Faptul că abilitățile dvs. sunt enumerate în CV-ul dvs. îi va da angajatorului o idee mai bună despre ceea ce se așteaptă de la dvs.

CV-ul cu competențele de bază

Următorul pas este să vă enumerați competențele de bază. Puteți folosi aceste abilități pentru a vă diferenția de ceilalți candidați. Alegeți-le în funcție de tipul de loc de muncă pentru care candidați – puteți include și competențele transversale. Asigurați-vă că includeți exemple din lumea reală și fapte pentru a vă susține afirmațiile.

Atunci când vă includeți competențele de bază, asigurați-vă că exemplele sunt scurte și la obiect. Un paragraf scurt și incisiv despre competențele de bază este o modalitate bună de a menține atenția cititorului și de a evidenția doar cele mai relevante competențe. De asemenea, le puteți include și sub formă de puncte.

După ce v-ați scris CV-ul cu competențe

Redactarea unui CV cu competențe îi ajută pe angajatori să vadă modul în care aptitudinile dvs. sunt legate de cerințele postului pentru care candidați. Adesea, abilitățile dumneavoastră sunt cele mai potrivite pentru o anumită industrie. De asemenea, ar trebui să le folosiți pentru a vă evidenția expertiza tehnică și profesională. Atunci când redactați un CV de competențe, asigurați-vă că includeți combinația potrivită de competențe și experiență.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje