Cererea de angajare cât de lungă ar trebui să fie?

Cât de lungă ar trebui să fie cererea dumneavoastră?

În ceea ce privește cererea dumneavoastră și cât de lungă ar trebui să fie, răspunsul este că ar trebui să fie de o pagină. În primul paragraf, ar trebui să vă prezentați pe dumneavoastră și postul pentru care candidați. Următoarele două paragrafe trebuie să evidențieze calificările și experiența dumneavoastră. Ultimul paragraf ar trebui să încheie scrisoarea. În funcție de format, este posibil să scrieți o scrisoare de mai mult de o pagină. De exemplu, puteți folosi fonturi de 12 puncte și puteți avea între 250 și 400 de cuvinte pe pagină. Din motive de lizibilitate, nu trebuie să depășiți o pagină.

În mod normal, o aplicație ar trebui să ocupe aproximativ 75% din pagină.

Publicitate

Atunci când completați cererea, verificați dacă există greșeli de ortografie și de punctuație. Corectați orice greșeală de ortografie și verificați-vă gramatica. Scopul principal al cererii de angajare este de a vă prezenta și de a evidenția calificările și competențele dumneavoastră care corespund descrierii postului. O cerere nu trebuie să depășească două pagini. De asemenea, trebuie să fie simplu și concis. Puteți adăuga oricând mai multe informații, dacă este necesar.

Deși mulți angajatori nu au cerințe specifice privind lungimea cererii, în general se recomandă ca aceasta să fie scurtă. De obicei, o pagină este suficientă, dar unele aplicații au o limită de caractere. În astfel de cazuri, este posibil să fie nevoie să rescrieți aplicația. Următoarele sunt câteva linii directoare generale pe care le puteți urma atunci când scrieți o cerere: din nou, scrisoarea trebuie să fie scurtă și la obiect. Cel mai bun mod de a vă asigura că cererea dvs. va fi citită de angajator este să o faceți cât mai detaliată posibil.

În mod normal, o aplicație ar trebui să ocupe aproximativ 75% din pagină. Restul paginii nu trebuie să conțină text și trebuie să conțină spațiu alb. Asigurați-vă că respectați toate orientările enumerate în anunțul de angajare.

De asemenea, cererea dumneavoastră trebuie să fie ușor de citit de către cititor. Încercați să folosiți Times New Roman sau un alt font ușor de citit. Atunci când scrieți o cerere, utilizați un font concis și ușor de citit.

Scopul aplicației este de a vă completa CV-ul.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje