Cerere de angajare cu ce pot contribui?

Cu ce pot contribui într-o cerere?

Atunci când vă scrieți candidatura, gândiți-vă: ce pot aduce care să ajute angajatorul să vă evalueze ca fiind cel mai potrivit pentru acest post? Este întotdeauna o idee bună să vă evidențiați abilitățile și experiența în domeniu. În răspunsul dumneavoastră, evidențiați competențele și calificările relevante și, dacă este posibil, asigurați-vă că includeți exemple concrete de muncă.

De exemplu, dacă aplicați pentru un loc de muncă ca inginer de software, vă puteți concentra pe competențele și experiența dumneavoastră tehnică. Fiți scurt și concis.

Gândiți-vă la nevoile companiei și la modul în care puteți contribui la succesul acesteia.

Publicitate

Atunci când scrieți un răspuns, încercați să evitați abordarea de tipul „Nu-mi pot imagina să lucrez în altă parte!”, bazată pe ego. Gândiți-vă la nevoile companiei și la modul în care puteți contribui la succesul acesteia. Nu dați exemple complet irelevante pentru postul respectiv și evitați să prezentați abilități și experiențe irelevante. Răspunsul dumneavoastră trebuie să se concentreze pe postul pentru care candidați. Includeți exemple și detalii specifice care pot ajuta compania să își atingă obiectivele.

Apoi descrieți postul pentru care candidați. Explicați de ce sunteți interesat de acest post și cum ați aflat despre el. Enumerați cele mai bune abilități și experiența dumneavoastră și explicați cum le-ați dobândit. Apoi faceți referire la CV-ul dumneavoastră și spuneți-i cititorului ce doriți să faceți în continuare. În acest fel, ei știu că v-ați făcut timp pentru a aplica. Nu uitați să le mulțumiți pentru că v-au citit aplicația!

Atunci când vă scrieți cererea, nu uitați că scopul dumneavoastră este să vă vindeți competențele și abilitățile. Candidatura dvs. este o oportunitate de a demonstra că puteți lucra bine în echipă și că puteți aduce un plus de valoare. Deși nu puteți minți în legătură cu abilitățile sau experiența dumneavoastră, asigurați-vă că aplicația dumneavoastră vă reflectă individualitatea și personalitatea. Rămâneți pe partea profesională în loc să mințiți, deoarece acest lucru nu va face decât să vă afecteze șansele de a obține un loc de muncă.

Atunci când vă scrieți cererea, asigurați-vă că folosiți un stil standard. Deși este important să fiți concis și profesionist, este important să vă exprimați personalitatea. Prin încorporarea unor detalii interesante care să vă arate valoarea, scrisoarea dumneavoastră va ieși în evidență. Aveți grijă, însă: scrisoarea dumneavoastră trebuie să spună o poveste relevantă pentru postul pentru care candidați.

Publicitate

  • Împărtășește această postare

În legătură cu Mesaje